Svensk industri bär vår välfärd

Genom Industrin tar matchen vill vi tydliggöra hur industriföretagens framgångar bidrar till den svenska välfärden. Svenska industriföretag ”tar matchen” varje dag, året runt på den globala marknaden. De utvecklar nya produkter och tjänster, marknadsför dem i hela världen, och de gör sitt yttersta för att driva hållbara och ansvarstagande företag. På Företagens välfärdsavtryck kan du se hur små och stora företag bidrar till den svenska välfärden.

Utan våra industriföretag skulle Sverige vara ett betydligt fattigare land på många sätt. Om detta vill vi diskutera, engagera och samtala. Vi gör det genom en rad gemensamma aktiviteter men också var och en för sig. Mer om vilka vi som står bakom initiativet är ser du nedan.

Pressmeddelande

50 svenska framtidsbolag till Almedalen − här är finalisterna som gör upp i Sveriges största entreprenörstävling Serendipity Challenge

Läs mer

Almedalen

Årets Industriområde i Almedalen var något alldeles extra. Seminarier, utställning och massa spännande möten, bland annat med femtio av Sveriges mest lovande entreprenörsföretag.

Läs mer

#industrikampen

Under Almedalsveckan avgjordes #industrikampen - en valkampanj i amerikansk stil där fyra ungdomsförbund slogs om segern.

Läs mer